TF 10

Doğal mısır nişastasının hidrolizi ile elde edilen, besleyici sakkaritler ve fruktoz içeren, saflaştırılmış konsantre çözeltilerdir.

TF 10
PARAMETRE Min Max
Briks (%) 78 82
DE (%) 64 -
pH 4 6
Fructose % 10 13
Dextrose (%) 27 32
Maltose (%) - -

Kullanım Alanları

Baklava                         

Şerbetli tatlılar

 

Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar

Mikrobiyal dayanıklılık sağlayarak raf ömrünü uzatır. 

Kristallenmeyi ve viskoziteyi kontrol eder. Tatlıların kurumasını, şekerlenmesini önler.

Ürün yapısına ve dokusuna katkı sağlar. Tatlıların gevrekliğini korur.                                                                                         

Tat ve görünümü geliştirir, kullanım kolaylığı sağlar.

Parlak bir görünüm sağlar.