Levosweet

Fruktozun zenginleştirilerek tohumlama ile kristalize edilmesi sonucu elde edilen saflaştırılmış ürünlerdir.

LEVOSWEET
PARAMETRE KRİSTAL FRUKTOZ
Min Max
Nem (%) - 0,2
Protein (%) - -
pH 5 7
Fructose % 99,5 -
PARTİKÜL BOYUTU ÜRÜN KODU 200 mic. altı 200 mic.üstü 600 mic.üstü 1250 mic.üstü
Levosweet M LS 1 - - - -
Levosweet C LS 2 - min 95 max 15 -
Levosweet N LS 3 - - min 90 max 10
Levosweet MC LS 4 - min 95 max 1  
Levosweet MF LS 5 max 60 min 40 -  

 

Kullanım Alanları

Gazlı içecekler                    

Meyve Suyu                            

Enerji İçecekleri            

Fırıncılık Ürünleri                         

Dondurma                    

Şerbet                                    

Reçel                               

Jöle                        

Sütlü tatlılar                  

Bebek mamaları              

Enerjisi azaltılmış gıdalar

 

Kullanıldığı Ürüne Sağladığı Faydalar

 

Nem çekme özelliği ile ürünün kurumasını önler

Lezzeti geliştirir

Mikrobiyal dayanıklılık sağlar

Fermente edilebilirliği yüksektir

Diyabette kullanım

Tatlılıktan dolayı az kullanım